Freddi
Kompanija Freddi započela je kao malena pekara u sjevernoj Italiji davne 1949. godine. Osnovao ju je Luigi Freddi, koji je sam pekao i dostavljao svoje slastice raznim slastičarnama i hotelima u blizini. Riječ o njegovoj stručnosti se pročula, te je 1968. godine malena pekara prerasla u pravi proizvodni pogon.
Kapacitet proizvodnje je možda porastao, ali kvaliteta je ostala vrhunska, što dokazuju i brojni certifikati koje posjeduju Freddijeve slastice. Freddijevi biskviti, rolade i tortice danas se mogu pronaći u 130 zemalja diljem svijeta, ukljućujući Hrvatsku, gdje je Freddi prisutan već preko 20 godina.
Kapacitet proizvodnje je možda porastao, ali kvaliteta je ostala vrhunska, što dokazuju i brojni certifikati koje posjeduju Freddijeve slastice. Freddijevi biskviti, rolade i tortice danas se mogu pronaći u 130 zemalja diljem svijeta, ukljućujući Hrvatsku, gdje je Freddi prisutan već preko 20 godina.